“Kontraktpersonale” er godt for produktinnovation og digitalisering

Ansatte du også selvstændige i din virksomhed på det tyske marked? De kan være til stor gavn for en virksomhed. Det viser en ny undersøgelse.
I omkring hver fjerde virksomhed i Tyskland i 2021 arbejdede freelancere/solo selvstændige eller ansatte i eksterne virksomheder under service- eller arbejdskontrakter. Dette er resultatet af en empirisk analyse foretaget af det tyske “Institut der Wirtschaft” med base i Köln.
Virksomhederne er afhængige af freelancere/solo-selvstændige såvel som kontraktansatte fra eksterne virksomheder, fordi deres ekstra personalebehov er tidsbegrænsede, de kan imødekomme dem hurtigt med eksternt personale og også få adgang til specifik knowhow, der ellers ikke er tilgængelig. i arbejdsstyrken. Derudover har deres brug en forsikringsfunktion. Der er ingen indikationer på, at freelancere/solo-selvstændige eller kontraktansatte fra eksterne virksomheder kan erstatte medlemmer af kernearbejdsstyrken.
Freelancere/solo-selvstændige spiller en positiv rolle i forbindelse med produktinnovationer, som i sidste ende også går hånd i hånd med forventninger fra kundernes side om, at en omlægning af kunderelationerne er nært forestående i fremtiden. Resultaterne understøtter hypotesen om, at denne gruppe mennesker har en tendens til at støtte markedsføringen af nye produkter og tjenester og er mindre direkte involveret i udviklingen af de nye produkter – også selvom forskning og udvikling er de mest almindelige anvendelsesområder, hvor det udføres. tæller.
Brugen af eksternt personale er også en katalysator for digital transformation på virksomhedsniveau. Denne hypotese understøttes af, at it-problemer er blandt de mest almindelige anvendelsesområder.
Du kan downloade hele undersøgelsen her:


https://www.iwkoeln.de/studien/oliver-stettes-solo-selbststaendige-und-werkvertragsbeschaeftigte-als-katalysatoren-des-digitalen-wandels-in-deutschen-unternehmen.html

Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!
Ralph Böttcher
Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0
marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net
https://danrevision-tyskland.dk/p/kompetencer

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: