Danske iværksættere på det tyske marked kan ansøge om det meget nyttige eID-kort

Vidste du? Arbejdet for din danske virksomhed på det tyske marked bliver gjort meget lettere, hvis du henter eID-kortet til medlemmer af Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde.

Den 1. november 2019 trådte loven om indførelse af et kort til unionsborgere og medlemmer af Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde med en elektronisk legitimationsfunktion i kraft. Siden 1. november 2021 har de diplomatiske repræsentationer i Tyskland også udstedt eID-kort.

Med eID-kortet kan unionsborgere og medlemmer af EØS håndtere administrative procedurer og forretningstransaktioner digitalt, ligesom det er muligt med online-identifikationsfunktionen på det tyske identitetskort og den elektroniske opholdstilladelse.

Bemærk venligst, at eID-kortet med online identifikationsfunktion kun er beregnet til digitale tjenester. Det erstatter ikke det anerkendte og gyldige udenlandske pas eller identitetskort til identifikation, fx ved rejser. eID-kortet kan derfor under ingen omstændigheder bruges som officielt rejsedokument.

Borgere i Den Europæiske Union og medlemmer af Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (Island, Liechtenstein, Norge), som ikke har tysk statsborgerskab og er mindst 16 år., kan ansøge om kortet

Har du brug for hjælp? Så kontakt os!

Hier gibt es alle Informationen zur eID-Karte:

https://www.auswaertiges-amt.de/de/service/konsularinfo/-/2507880

Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!
Ralph Böttcher
Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0
marco.ehlert@danrevision.net
ralph.boettcher@danrevision.net
https://danrevision-tyskland.dk/p/kompetencer

Foto: Auswärtiges Amt

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: