Fristen for den endelige afvikling af Corona-genstartshjælpen er forbi!

Det tyske ministerium for økonomiske anliggender og klimabeskyttelse (BMWK) har påpeget, at fristen for den endelige afvikling af Corona-genstartsstøtten udløber den 31. marts 2023.

Ifølge BMWK er de nødvendige oplysninger til den endelige bogføring af genstartsstøtten blevet tydeligere i de seneste uger og kan stadig tilgås på den velkendte portal

www.ueberbrueckungshilfe-unternehmen.de

Der finder du også adgangslinket til den endelige opgørelse.

Corona-genstartsstøtten (genstartsstøtte, genstartsstøtte plus og genstartsstøtte 2022) blev udbetalt på baggrund af referenceomsætningen for 2019 for at sætte selvstændige i stand til hurtigt at tilpasse sig situationen forårsaget af pandemien. I den endelige opgørelse skal den faktisk opnåede indtægt i finansieringsperioden sammenholdes med referenceomsætningen for 2019.

Hvis genstartshjælpen er søgt for eksempel via skattekonsulenter som tredjepartscensorer, skal de også aflevere den tilsvarende slutopgørelse. For at lette byrden for fagets medlemmer blev perioden, der oprindeligt kun løb til udgangen af ​​2022, forlænget til 31. marts 2023.

Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!
Ralph Böttcher
Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0
marco.ehlert@danrevision.net
ralph.boettcher@danrevision.net
https://danrevision-tyskland.dk/p/kompetencer

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: