Små og mellemstore tyske virksomheder er ofte målet for hackere

Når virksomheder digitaliserer deres forretningsmodel, bliver de mål for cyberkriminelle. Mange små og mellemstore virksomheder har problemer med at afværge hackerangreb.
Tre ud af ti mellemstore virksomheder i Tyskland blev angrebet af cyberkriminelle mellem 2018 og 2020. Dette er resultatet af en særlig evaluering foretaget af “Förderbank Kreditanstalt für Wiederaufbau” (KfW). Ifølge denne var større virksomheder med mere end 100 ansatte og dem med særligt udtalte digitaliseringsaktiviteter mål for cyberangreb.
Den største trussel ligger i afpresning af løsepenge eller stille penge. Målrettet overbelastning af hjemmesider er også en udbredt angrebsmetode, rapporterede KfW fra en undersøgelse blandt mere end 11.000 virksomheder. Med stigende digitalisering forventer eksperterne yderligere kriminelle indspil.
I mange små og mellemstore virksomheder er trusselssituationen enten ikke erkendt eller ikke tilstrækkeligt bekæmpet af andre årsager. Virksomheder har svært ved at finde passende specialister eller pålidelige serviceudbydere til it-sikkerhed. Her foreslår KfW udbydermapper med definerede kvalitetskriterier.

Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher
Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0
marco.ehlert@danrevision.net
ralph.boettcher@danrevision.net
https://danrevision-tyskland.dk/p/kompetencer

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: