Alt hvad du behøver at vide om Tysklands industri til dit besøg på industrimessen i Hannover

For første gang siden Corona-pandemien vil Tysklands førende industrimesse, Hannover Messe, finde sted igen fra den 17. til den 21. april! 

Er du der også?

De, der besøger Hannover Messe, bør finde ud af om de økonomiske og iværksættermæssige muligheder på det tyske marked. “Institut der Wirtschaft” har nu sammensat et omfattende og meget produktivt dossier til dette. 

Heri kan man blandt andet læse, at Tysklands økonomiske succes i høj grad er baseret på dets stærke industri – og dets gode samspil med erhvervsrelaterede serviceudbydere. Det er ikke tilfældigt, at verden hvert år mødes i delstatshovedstaden i Niedersachsen til Hannover-messen, verdens vigtigste messe for fremstillingsindustrien. Den lokale industri er dog i øjeblikket konfronteret med en lang række udfordringer, herunder krigen i Ukraine og den deraf følgende energikrise, manglen på kvalificeret arbejdskraft, Corona-krisen, digitalisering og Industri 4.0, svækkelse af produktivitetsudvikling og konkurrence i udlandet. 

Tyskland er også de skjulte mestres land, især i industrisektoren er der mange hemmelige verdensmarkedsledere. I den truende energi- og økonomiske krise kan betydningen af ​​disse store mellemstore virksomheder, som er præget af en stærk global markedsposition, stige. Langt størstedelen af ​​alle patentansøgninger fra Tyskland kan spores tilbage til industrivirksomheder og de serviceudbydere, der er tæt knyttet til dem. Industriens andel af patenter er højest i de føderale stater, hvor de innovative sektorer i fremstillingsindustrien er særligt godt repræsenteret. 

Du kan finde hele dossieret om tysk industri her: 

Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!
Ralph Böttcher
Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0
marco.ehlert@danrevision.net
ralph.boettcher@danrevision.net
https://danrevision-tyskland.dk/p/kompetencer
#danrevision #etableringityskland #revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: