Tilskud til klimaneutral industri skal stige

EU-kommissionen har fremlagt forslag til en “Green Deal” for industrien for at kunne følge med USA og Kina i konkurrencen om lovende grønne teknologier. For at redde Europa som industriel placering skal EU investere hundredvis af milliarder i klimavenlige teknologier, sagde EU-kommissionens formand Ursula von der Leyen. Industrien er under et stort pres, ikke mindst fordi subsidier i lande som USA og Kina “forvrider konkurrencemiljøet”. Det er nødvendigt at “udvide og fremskynde adgangen til finansiering for den klimaneutrale industri”.

Dette er en udmelding, der også kan betyde noget for din danske virksomhed på det tyske marked!

Forslagene lægger op til at gøre det lettere for virksomheder at bygge klimavenlige produktionsanlæg i Europa med hurtigere godkendelser – for eksempel til CO2-lagring, vedvarende energi og anlæg til produktion af brint. Medlemslandene bør også sænke skatterne for virksomheder, der ellers kunne migrere til tredjelande. Derudover vil EU-Kommissionen gøre det nemmere for medlemslandene at give tilskud til virksomheder. Disse er dog begrænset til visse områder og begrænset i tid. Det er planen, at kravene til statsstøtte skal lempes ved udgangen af ​​2025!

Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!
Ralph Böttcher
Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0
marco.ehlert@danrevision.net
ralph.boettcher@danrevision.net
https://danrevision-tyskland.dk/p/kompetencer
#danrevision #etableringityskland #revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: