Mindre margarine til samme pris generer kunderne på det tyske marked

Enhver, der forsøger at snyde deres kunder på det tyske marked, kan hurtigt befinde sig i glat terræn. For de tyske kunder er meget opmærksomme. Det viser nu en aktuel undersøgelse fra forbrugerrådgivningscentret (”Verbraucherzentrale”) i Hamborg.

Margarinen “Rama” er “årets vildledende pakke”. Smørefedtet fra producenten Upfield er siden 2022 blevet solgt med 400 i stedet for 500 gram til samme pris i en dåse af samme størrelse. Produktet blev 25 procent dyrere!

Hvert år arrangerer Hamburgs ”Verbraucherzentrale” valget af “årets vildledende pakke”. Omkring 34.500 mennesker stemte denne gang online til uddelingen af den negative pris, næsten dobbelt så mange deltagere som året før.

Ifølge ”Verbraucherzentrale” kom “Leerdammer” osten i skiver på andenpladsen som en vildledende pakke. Dens indhold krympede fra 160 til 140 gram, selvom der var lovet “en skive mere”.

Blødgøringsmidlet “Calgon”, “Goldbären” fra Haribo og “Pringles” chips kom på tredje til femteplads. Også her var dårligt kommunikerede mængdereduktioner eller en anden doseringsanbefaling årsag til en nominering.

Listen over nominerede går tilbage til tips og kundeklager fra det seneste år. Ifølge ”Verbraucherzentrale” er prisgennemsigtighed vigtigere end nogensinde, især i krisetider som disse, hvor leveomkostningerne er steget voldsomt. I det seneste år er der kommet markant flere henvisninger til “less-in tricks” fra virksomheder.

Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/p/kompetencer

#danrevision #etableringityskland #revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: