Søde chancer for succes på det tyske marked

Tilbyder du og din virksomhed en unik konfekturespecialitet til kunder på fødevaremarkedet i Danmark? Så kan denne besked måske være en inspiration til din personlige idé om succes for ekspansion på det tyske marked!
Efter to svære år har salget og omsætningen i konfektureindustrien i Tyskland udviklet sig rigtig godt!
Salget i konfektureindustrien, som omfatter produktion af slik, kager, is og snacks, var endda lidt over niveauet før Corona sidste år.
Tyskland har været verdensmester i eksport af konfekture i mange år. Mere end halvdelen af ​​den konfekture, der produceres her i landet, eksporteres til udlandet. Omkring 73 procent af al konfektureeksport går til EU, 27 procent til tredjelande. Den største kunde i EU er Frankrig.
I 2021 gik der konfekture til en værdi af 666,6 millioner euro til nabolandet, der blev også leveret is til en værdi af omkring 35,8 millioner euro og langtidsbagværk til en værdi af 317,8 millioner euro.
Omkring 160 millioner chokoladejulemænd blev produceret i Tyskland i 2021, en stigning på 5 procent i forhold til året før.
Her kan du læse mere om konfekturemarkedet i Tyskland:
www.iwd.de
Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!
Ralph Böttcher
Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0
marco.ehlert@danrevision.net
ralph.boettcher@danrevision.net
https://danrevision-tyskland.dk/p/kompetencer
#danrevision #etableringityskland #revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: