Færre forhindringer for udenlandske faglærte i Tyskland

Har du brug for kvalificerede specialister til din virksomhed på det tyske marked?

Så er der gode nyheder til dig!

Den tyske forbundsregering ønsker at indføre nye retningslinjer for immigration med en hel række foranstaltninger.

Forhindringerne for immigration skal reduceres, hvilket gør Tyskland mere attraktivt for faglærte arbejdere fra udlandet. Det er blandt andet forudset, at folk vil kunne immigrere til Tyskland ved hjælp af et pointsystem, selvom de endnu ikke har et job. Tredjelandsstatsborgere “med et godt potentiale” bør derfor kunne blive der for at søge job. Der skal indføres et jobsøgningsmulighedskort baseret på et gennemsigtigt, ubureaukratisk pointsystem. Kvalifikationer, sprogkundskaber, erhvervserfaring, tilknytning til Tyskland og alder nævnes som udvælgelseskriterier.

Den tyske regering begrunder sit projekt med en massiv mangel på kvalificeret arbejdskraft. Ifølge prognoser kan Tyskland mangle op til syv millioner arbejdere i 2035 som følge af demografiske ændringer, medmindre et stort antal faglærte arbejdere rekrutteres fra udlandet.

Hvis du er interesseret i emnet, skal du i morgen fredag ​​den 1. december, følg nyhederne fra Tyskland. For på denne dag vil den tyske regering vedtage de nye love!

Og hivs du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!
Ralph Böttcher
Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

marco.ehlert@danrevision.net
ralph.boettcher@danrevision.net
https://danrevision-tyskland.dk/p/kompetencer
#danrevision #etableringityskland #revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: