Verdenshandelen vokser hurtigere end forventet

Trods kriserne er chancerne for din virksomhed på det tyske marked ikke så ringe!
Kølende økonomi, stigende renter og energikrisen som følge af Ukraine-krigen: På trods af talrige chokbølger vokser verdenshandelen overraskende hurtigere i år end antaget i foråret. Verdenshandelsorganisationen (WTO) forventer nu en vækst i mængden af ​​varehandel på 3,5 procent for 2022, som den rapporterede i dag i Genève. I sin prognose i april havde hun kun forudsat 3,0 pct.
På den anden side forventer økonomer, at det russiske angreb på Ukraine, pandemien og konsekvenserne af klimaændringer vil forårsage drastiske opbremsninger i det kommende år. For 2023 sænkede de deres prognose markant fra 3,4 til 1,0 procent. Siden april er situationen “værret betydeligt,” siger WTO-chef Okonjo-Iweala. Hvis tingene bliver værre, kan verdenshandelen endda trække sig sammen bagefter
WTO forventer fortsat en global økonomisk vækst på 2,8 procent i 2022. I det kommende år forventer hun 2,3 procent, altså omkring et procentpoint mindre end i foråret. Importefterspørgslen falder i de større økonomier af forskellige årsager, rapporterede WTO. Hun nævner de høje energipriser i Europa, som blandt andet har reduceret forbrugernes forbrug, rentestigningerne i USA og produktionsafbrydelserne på grund af coronavirus-udbrud i Kina.

Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!
Ralph Böttcher
Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0
marco.ehlert@danrevision.net
ralph.boettcher@danrevision.net
https://danrevision-tyskland.dk/p/kompetencer
#danrevision #etableringityskland #revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: