Energipriserne for iværksættere vil falde igen

Tænker du allerede på, hvordan du i fremtiden kan finansiere din virksomhed på det tyske marked?
Så kan en ny undersøgelse fra Tyskland være interessant for dig!
Flere forhold tyder på, at energipriserne vil falde igen på længere sigt – uanset politiske beslutninger. En nøglefaktor er de dystre økonomiske udsigter.
Den aktuelle priseksplosion i Europa og især Tyskland er et regionalt fænomen, udløst af den russiske invasion af Ukraine – og de efterfølgende politiske beslutninger. For iværksættere er det i starten en kold trøst – for eksempel når aktuelle undersøgelser viser, at de lokale brændstofpriser er højere end i alle nabolande til EU. Alligevel giver et blik på den globale kontekst grund til at håbe på, at energikrisen på længere sigt vil lette – uanset energipolitik i Tyskland.
Ser vi på den globale energiforsyning, er ændringerne forårsaget af krigen begrænsede, har ifo Instituttet i München nu fastslået i en undersøgelse. Rusland vil sælge sin gas og olie til andre i fremtiden. Disse kunder købte derfor mindre gas fra andre kilder. Så går den til Europa.
Denne globale “ring swap” giver anledning til at håbe på lettelser på udbudssiden på længere sigt. Dette er dog ledsaget af enorme omkostninger til den nødvendige omlægning af infrastrukturen, både i Vesteuropa og i Rusland. Ifølge instituttet er ombygningen af ​​infrastrukturen dyr. Ikke desto mindre burde priserne falde igen efter noget tid!

Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/p/kompetencer

#danrevision #etableringityskland #revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: