EU ønsker at forbyde tvangsarbejdsprodukter


Denne besked kunne også være interessant for fremstillingen af ​​dit produkt på det tyske marked og dets forsyningskæde!
EU-kommissionen vil i denne uge foreslå at forbyde alle varer fra tvangsarbejde fra det europæiske marked. Forbuddet er beregnet til at dække alle faser af produktionen – hvilket sandsynligvis vil blive ekstremt vanskeligt.
EU-parlamentet har længe krævet et forbud mod varer fremstillet ved brug af tvangsarbejde. I juni advarede parlamentsmedlemmerne i to utvetydige resolutioner endnu en gang om, at EU-Kommissionen endelig skulle tage affære.
Et særligt fokus er Kina, hvor det muslimske uiguriske mindretal er tvunget til at udføre tvangsarbejde. Men fænomenet er ikke kinesisk. Moderne slaveri er udbredt over hele verden og truer især mennesker, der er flygtninge eller lever i ekstrem fattigdom. Og deres arbejde er i mange produkter, som også er en del af vores hverdag. 25 millioner mennesker er i tvangsarbejde på verdensplan. Og mange af disse mennesker fremstiller produkter, som så ender på det europæiske hjemmemarked. Tænk på bomuld eller kaffe eller mange andre produkter.
I fremtiden skal tvangsarbejdsprodukter uden undtagelse forbydes på det europæiske marked. De 27 medlemslande vil være ansvarlige for implementeringen, for eksempel i samarbejde med ikke-statslige organisationer. Hvis der konstateres en overtrædelse, skal produktet forsvinde fra det europæiske indre marked inden for seks uger.
Men problemet er de ofte meget komplekse forsyningskæder!

Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/p/kompetencer

#danrevision #etableringityskland #revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: