Din tyske virksomhed kan forblive i mørket

Har du en butik i Tyskland? Så bør du læse denne besked omhyggeligt, så du kan forberede dig godt.

Energispareforordningen træder i kraft i Tyskland den 1. september: Udstillingsvinduer må så ikke længere være oplyst om natten. Handelen advarer om konsekvenserne for sikkerheden – og understreger viljen til at spare på energien.

Detailhandelen advarer mod helt at slukke al butiksbelysning i bymidterne for at spare energi. “Med butiksvinduebelysningen sikrer vi også tryghed og social ansvarlighed i byerne, frem for alt i de mindre frekventerede tidsrum om natten,” meddeler den tyske detailhandelsforening (HDE). Energibesparelse må ikke gå på bekostning af sikkerheden. Handelen sparer allerede bevidst energi. ”Det er særligt effektivt ikke at skrue klimaanlæggene så kølige om sommeren og ikke skrue så meget op for varmen om vinteren.” For at sænke temperaturen i butikkerne til helt ned til 19 grader kunne belysningen skiftes til LED.

Spanien implementerede allerede en energispareplan den 10. august. Butiksvinduerne dér er ikke længere oplyst efter klokken 22, og offentlige bygninger er ikke længere oplyst om natten.

Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!
Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/p/kompetencer

#danrevision #etableringityskland #revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: