Frem for alt vil tyskerne gerne spare penge, når de rejser

Nyder din virksomhed i Tyskland?

En ny undersøgelse viser nu, hvad tyske kunder kan lide at bruge penge på, og på hvilke områder de foretrækker at spare!

Priseksplosion overalt – tyskerne begrænser sig derfor: på ferie, når man shopper og når det kommer til mobilitet. Samtidig oplever energikonsulenterne et boom i ordrer.

Ifølge en ny undersøgelse fra PwC ønsker mere end halvdelen (56 procent) at reducere antallet af rejser på grund af høj inflation. Halvdelen af ​​tyskerne ønsker at afkorte deres ferie, og 73 procent ønsker ikke at flyve på ferie på grund af prisstigningen.

De højere energipriser bringer et sandt ordreboom til én branche: energirådgivning.

Den høje inflation er for længst ankommet, når man handler i supermarkedet. Ifølge en nylig undersøgelse bestilt af fødevareindustrien forventer 90 procent af tyskerne, at priserne fortsætter med at stige. Og det har konsekvenser: Øverst ligger det billigere køb (57 pct.), hver tredje vil gerne handle mere specifikt med en skriftlig indkøbsliste og dermed spare penge. Derudover er prioriteringerne rykket i forhold til tidligere undersøgelser: For godt 67 procent er prisen nu den afgørende faktor, mens smagen er det afgørende kriterium for kun 44 procent. Smag var stadig topprioritet i forbundsministeriets aktuelle ernæringsrapport – sådan var det altid før priserne eksploderede.

Dette er alt sammen information, som du meget godt kan vurdere for din virksomhed på det tyske marked. Du kan læse hele undersøgelsen her:

Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/p/kompetencer

#danrevision #etableringityskland #revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: