Digitalisering af virksomheder hjælper på klimaet

For at nå den tyske industris klimamål i 2030, synes digitalisering i tyske virksomheder så hurtigt som muligt at være den mest fornuftige måde. Dette er resultatet af en aktuel undersøgelse foretaget af den tyske sammenslutning af den digitale økonomi “BITKOM”. Eksperter taler også om “Industry 4.0”. Accelereret brug af digitale teknologier i industrien kan ifølge den digitale forening “BITKOM” spare op til 64 millioner tons CO2″ Med langsommere digitalisering var besparelsespotentialet af kuldioxid kun 37 millioner tons.

Forfatterne til undersøgelsen ser omkring halvdelen af ​​potentialet for at spare CO2 i digitalisering på to områder. Konsekvent automatisering af produktionen vil reducere CO2-emissionerne med 31 millioner tons. Besparelsespotentialet er endnu større ved målrettet brug af “digitale tvillinger”. Produkterne er allerede under produktionen optimeret til den lavest mulige CO2-udledning. Ifølge Bitkom bliver digitale tvillinger allerede brugt i 33 procent af virksomhederne, 19 procent planlægger dette, og 16 procent diskuterer det. At mere og hurtigere digitalisering også er uundværlig for tyske industrivirksomheder for at kunne beholde op med international konkurrence er også blandt virksomhederne selv ubestridt. I en aktuel undersøgelse fra Bitkom sagde 81 procent af virksomhederne, at digitalisering bidrager til mere bæredygtighed, 61 procent sagde, at kvaliteten af ​​produkterne øges gennem en lavere modtagelighed for fejl.

Læs hele undersøgelsen her:

Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!
Ralph Böttcher
Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0
marco.ehlert@danrevision.net
ralph.boettcher@danrevision.net
https://danrevision-tyskland.dk/p/kompetencer
#danrevision #etableringityskland #revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: