Coronahjælp til virksomheder kan nu faktureres via online-portal

Ifølge aktuelle oplysninger fra det tyske økonomiministerium er den annoncerede online-portal for afregning af Corona-hjælp til virksomheder nu aktiveret.
Hvis du har spørgsmål om din Corona-hjælp, så kontakt din betroede skatterådgiver!
Det endelige regnskab skal ligesom de indsendte ansøgninger om coronahjælp indsendes via tredjepart og oprettes i pakker: Det endelige regnskab for „Überbrückungsgeld“ I-III samt november- og decemberhjælpen påbegyndes. I en yderligere pakke skal „Überbrückungsgeld“ III Plus og IV også afvikles på et senere tidspunkt.
De endelige regnskaber kontrolleres af godkendelseskontorerne i de føderale stater. For hvert faktureret program bestemmer de i en separat endelig afgørelse, om der skal betales yderligere til ansøgerne, eller om for meget udbetalt støtte skal tilbagebetales. Baggrunden for den endelige opgørelse er, at coronahjælpen normalt er blevet godkendt på baggrund af prognosetal. Derfor skal alle berørte gøre op, når de faktiske tal foreligger. Dette giver samtidig mulighed for efterfølgende at rette forkerte oplysninger i den oprindelige ansøgning.
Det endelige regnskab for pakke 1 skal indsendes senest den 31. december 2022.
Yderligere information er tilgængelig her:
http://www.ueberbrueckungshilfe-unternehmen.de

Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!
Ralph Böttcher
Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0
marco.ehlert@danrevision.net
ralph.boettcher@danrevision.net
https://danrevision-tyskland.dk/p/kompetencer
#danrevision #etableringityskland #revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (291 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: