Amazon griber ind over for falske anmeldelser

Det er gode nyheder for alle danske iværksættere, der er aktive på det tyske marked, eventuelt handler online og arbejder med kundeanmeldelser:

Tre internationale ratingfirmaer er stoppet med at sælge produktanmeldelser på Amazon. Den amerikanske onlineforhandler Amazon siger, at den har gjort fremskridt i kampen mod købte brugeranmeldelser på sit websted. Efter lange juridiske tvister er tre internationale ratingfirmaer holdt op med at sælge positive produktanmeldelser og andre vurderinger på Amazon. De tre involverede virksomheder er Fivestar Marketing, Matronex og AppSally. Ifølge Amazon var disse aktive i USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Italien og Spanien. Tyske udbydere er også involveret. Fivestar Marketing er særligt kendt i Forbundsrepublikken. Virksomheden var midlertidigt baseret i den lille mellemamerikanske stat Belize og er i øjeblikket baseret i Sofia. “Den eneste tyske udbyder, der leverer vurderinger på verdensplan,” annoncerer Fivestar Marketing på sin hjemmeside. “Top anmeldelser, perfekt skræddersyet til din virksomhed.” Falske vurderinger er nu ophørt, Amazon er der ikke længere: “Bemærk venligst, at Fivestar Marketing fuldstændig har stoppet udbuddet af vurderinger og anmeldelser på Amazon-platformen,” siger Fivestar-webstedet.

Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/p/kompetencer

#danrevision #etableringityskland #revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: