Mega-Online-Platform for skattekonsulenter planlagt i Tyskland

Vidste du det?

Den 1. januar 2023 skal den såkaldte “Steuerberaterplattform” for Tysklands skattekonsulenter lanceres.

Med denne online portal ønsker fagforeningen „Bundesteuerberaterkammer“ at gøre faget fremtidssikret. I tider med den nye “Onlinezugangsgesetzes” vil det være vigtigt for skattekonsulenter at blive involveret i de nye digitale processer af alle administrative processer i Tyskland. Det er den eneste måde, de kan indsende ansøgninger for deres kunder eller modtage administrative filer og give omfattende rådgivning.

I den første udbygningsfase vil den særlige “skattekonsulentpostkasse” muliggøre sikker, ensartet og enkel elektronisk kommunikation, hvilket vil være vigtigt for udvekslingen mellem konsulenter samt med domstolene, myndighederne, økonomiforvaltningen og andre freelanceprofessionelle. samt skattekonsulentkamrene.

I de senere udvidelsesfaser bør skattekonsulentplatformen også være tilgængelig for andre applikationer, for eksempel hos pensionsforsikringsinstitutioner. Også her repræsenterer det et sikkert rum, hvor skatterådgiverens digitale identitet verificeres ved hjælp af autentificering, og fortrolige oplysninger om klienter kan derfor udveksles.

Vi vil nøje følge udviklingen af ​​”skattekonsulentplatformen”, så vi også i fremtiden kan tilbyde dig topydelser.

Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/p/kompetencer

#danrevision #etableringityskland #revisorityskland

Foto: Bundesteuerberaterkammer

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: