Den tyske finansminister lover lettelser til virksomhederne

BMF Bildarchiv 2005. Foto: Ilja C. Hendel, mail@iljahendel.com *** Local Caption ***

Forbundsfinansminister Christian Lindner lover borgere og virksomheder i Tyskland omfattende skattelettelser. “I denne lovgivningsperiode vil vi aflaste befolkningen og middelklassen med langt over 30 milliarder euro,” siger Linder. Denne udmelding vil også få væsentlig betydning for danske iværksættere, der opererer på det tyske marked.

Finansminister Lindner siger, at lettelsen vil indgå i hans budgetforslag for 2023. Eksempelvis vil man kunne trække indbetalingerne til pensionsforsikringen i skat. EEG-tillægget på elprisen afskaffes. På spørgsmålet om virksomheder, der er berørt af Corona-krisen, annoncerede han en “Corona-skattelov”. “Deri oprettes eller udvides en række hjælpeforanstaltninger.” For eksempel vil tab i 2022 og 2023 skulle modregnes i overskud fra tidligere år. “Ingen skal ruineres af skattegæld under pandemien.“

Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0
olga.kress@danrevision.net
marco.ehlert@danrevision.net
ralph.boettcher@danrevision.net
http://www.danrevision-flensburg.net
#danrevision
#etableringityskland
#revisorityskland
Foto: BMF/Hendel

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: