Ny hjemmeside giver information om tysk ejendomsskattereform

 Implementeringen af ​​ejendomsskattereformen i Tyskland er ved at tage form. Oplysninger om afgivelse af vurderingserklæringer til den nye hovedvurderingsdato 1.1.2022 baner vej i praksis. For at sortere de aktuelle oplysninger noget giver den tyske sammenslutning af skattekonsulenter „Deutscher Steuerberater Verband“ et overblik.
I princippet vil forbundsstaterne tilbyde hver deres hjemmeside med information om alle aspekter af implementeringen af ​​ejendomsskattereformen. Disse kan variere i indhold, form og struktur og er meget individuelt udformet. Nogle lande har allerede oprettet deres hjemmesider, andre er stadig under opbygning. Det respektive indhold vil gradvist blive tilføjet og opdateret i løbet af de næste seks måneder. For at bevare overblikket vil den grænseoverskridende hjemmeside “www.grundsteuerreform.de” blive tilbudt fra februar 2022. Den viser forbundsstaternes individuelle websteder, giver links til forbundsstaternes grænseflader og giver generel information om reformen. 
Læs al vigtig information her: 
https://www.dstv.de/aktuelles-zur-umsetzung-der-grundsteuerreform/
Og hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: