Tyske skattekonsulenter er stressede over Corona-hjælpen

Har du hørt om det? Vi tyske skattekonsulenter er ærgerlige! 

Tyske skatterådgivere føler, at den føderale regering har ladet dem massivt i stikken i behandlingen af ​​den ubrudte strøm af ansøgninger om økonomisk corona-støtte. Mange advokatfirmaer er ikke længere i stand til at indsende selvangivelser og årsregnskaber til tiden på grund af det arbejde, som den føderale regering har pålagt, meddeler „Bundesteuerberaterkammeret“.

Men de føderale ministerier afviser at forlænge de relevante frister. Frem for alt er forbundsministeriet for justits- og forbrugerbeskyttelse og forbundsjustitsministeriet kompromisløse, når det kommer til årsregnskabet. “Bundesteuerberaterkammeret” har gentagne gange opfordret til frafald af sanktioner i tilfælde af sen offentliggørelse af årsregnskabet for 2020. På grund af de yderligere byrder forårsaget af „Überbrückungshilfen”, vil indsendelsesdatoen den 31. december 2021 simpelthen ikke være opnåeligt for mange kolleger. Tyske skattekonsulenter har også brug for en yderligere fristforlængelse på mindst tre måneder for at indgive selvangivelserne for 2020. 

Til dato har tyske skattekonsulenter indsendt mere end 1,5 millioner ansøgninger. Der arbejdes med overarbejde og weekendopgaver i advokatfirmaerne, ligesom ferie frafaldes. Men en ende på brostøtten er heller ikke i sigte i 2022.

Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

http://www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: