Bemærk: Tax Technology Conference 2021 i Frankfurt 

Digitaliseringen af ​​skatterådgivningsvirksomheder er en af ​​de største fremtidige opgaver vores branche står over for. Jeg vil derfor gerne pege på en meget interessant dato i Tyskland, som også er interessant for danske iværksættere, der gerne vil vide mere om tysk skattelovgivning og dens udfordringer: Tax Technology-konferencen finder sted i Frankfurt am Main om et par uger. Du kan stadig tilmelde dig det her: https://tax-tech-conference.de

Konferencen finder sted fra den 30. november. vil finde sted indtil 1. december 2021. Alternativt er digital deltagelse mulig. Lad dig blive orienteret om status quo for skattedigitalisering af højtstående eksperter fra erhvervslivets og videnskabens perspektiver. Best practice og forskellige formater forenkler adgangen til de komplekse krav og løsninger fra skatteret og IT. “Solution Area” giver også et uafhængigt overblik over de bedste løsninger på markedet i øjeblikket, viser dig live test af IT-løsninger og tilbyder individuel diskussionstid med førende skattedigitaliseringseksperter. 

Konferencens emner:  

• Nye muligheder gennem SAP S4 / Hana 

• Teknologier sat på prøve  

• Ejendomsskattereformen mellem design og implementering 

• Datasuverænitet og databeskyttelse  

• Mindset-ændring i skatteafdelingen • Grundlæggende om lav kode applikationer  

• Skattedataanalyse 

• Automatiseret Tax Compliance Management System


Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: