Tysk juleforretning lover rekorder

Den tyske brancheorganisation HDE forventer et rekordsalg på anslået 112 milliarder euro til juleforretningen i år. Det ville være omkring to procent mere end året før. Den høje besparelse og den positive forbrugerstemning satte kursen mod en forsonende afslutning på året efter et første halvår, der truede mange detailhandleres eksistens med nedlukningerne.
Til prognosen spurgte foreningen 450 forhandlere fra alle brancher, størrelser og lokationer. Ifølge denne forventer 45 procent af dem salgsstigninger denne og næste måned i forhold til året før. En tredje opgjort med stabilt salg. Kunderne ville derfor øge deres udgifter til julegaver en smule i forhold til året før, til 273 EUR pr. indbygger.
Her er der også vinderchancer i dvale for danske iværksættere, der sender eksklusive produkter til det tyske marked eller som sender danske varer til kunder i Tyskland i online detailhandel!
Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

http://www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: