Nyt tysk-dansk samarbejde med vindkraft 

Ifølge en rapport i tyske medier vil Danmark i fremtiden forsyne Tyskland med vindkraft fra kunstige energiøer i Nordsøen. Efterspørgslen efter vedvarende energi vil vokse betydeligt i Tyskland, siger den danske energiminister Dan Jørgensen. 

Den føderale regering har sat sig et ambitiøst mål med den hensigt at reducere drivhusgasemissioner med 65 procent inden 2030 sammenlignet med 1990. “Tyskland får brug for alt, hvad det kan få med hensyn til vedvarende energi,” sagde Jørgensen. Regeringen i København ønsker at bygge en kunstig ø med hundredvis af vindmøller ud for Nordsøkysten. Den baltiske ø Bornholm skal udvikles til et distributionsknudepunkt for elektricitet fra vedvarende kilder.

Jørgensen ministerium og forbundsøkonomiministeriet har angiveligt nedsat en fælles arbejdsgruppe for at undersøge måder at arbejde sammen på. Med de to såkaldte energiøer “begynder en ny tidsalder for vindkraft,” sagde Jørgensen. Øprojektet er det største infrastrukturprojekt i Danmarks historie, og udgifterne anslås til omkring 28 milliarder euro. Elektricitet skal strømme fra 2033 og fremefter. Danmark meddelte i slutningen af ​​2020, at det ville udfase olie- og gasproduktionen i Nordsøen inden 2050.
Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

http://www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: