Achtung, Export-Unternehmer in Dänemark!

Den danske regeringen har lanceret et ambitiøs virksomhedsprogram for genstart af Danmarks små- og mellemstore virksomheder ovenpå COVID-19 krisen. Den første del af programmet, som har fokus på eksportvirksomheder, kan der ansøges om fra i dag.

Hvor mange penge er der tale om?

I første omgang 600 millioner kroner for alle fire spor i programmet. Virksomhedsprogrammet bygger videre på flere velafprøvede programmer i erhvervsfremmesystemet, og der er mulighed for at styrke indsatsen yderligere, hvis der er stor efterspørgsel blandt virksomhederne.

Hvem kan få støtte?

Målgruppen er alle SMV’er, som har behov for at omstille deres forretning for styrke deres vækst og indtjeningsmuligheder.

Hvad kan du få støtte til?

Der er fokus på genstart af virksomhederne gennem digitalisering, grøn omstilling, ansættelse af akademikere og internationalisering.

Læs mere om det hele på Dansk Industris hjemmeside:

Og hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/

#Velkommen

#danrevision

#etableringityskland#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: