Import til Tyskland er enormt dyr

Her kommer et vigtigt budskab til alle virksomheder, der er aktive i Tyskland, handler og producerer der!I juli steg importpriserne med 15,0 procent i forhold til samme måned sidste år. Sidste gang, der var en større stigning, var i september 1981 under den anden oliekrise, meddelte Federal Statistical Office. På det tidspunkt var stigningen 17,4 procent. Økonomer er overraskede over stigningen i styrken. De havde forventet en stigning på 13,6 procent. I juni steg priserne med 12,9 procent. I forhold til den foregående måned steg importpriserne med 2,2 procent i juli. Eksperter forventer, at denne udvikling vil give genklang hos forbrugerne, og at virksomhederne vil videregive de forhøjede priser.Den stærke stigning skyldes hovedsageligt udviklingen i energipriserne: importen var 89,6 procent dyrere end i juli 2020.Ikke desto mindre ønsker jeg jer alle fortsat succes i jeres grænseoverskridende forretning! Kontakt mig, hvis du har brug for råd og support …For hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/

#Velkommen

#danrevision

#etableringityskland#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: