Tysklands udenrigshandel giver muligheder igen!

Tysk eksport er igen højere end før udbruddet af Corona-krisen. Økonomer er overbeviste om, at højkonjunkturen fortsætter. Men flaskehalse og nedlukninger ved levering er risici, der er svære at beregne.
I 2020 oplevede den tyske økonomi som følge af pandemien sit næststørste fald siden Anden Verdenskrig – først i 2009 faldt bruttonationalproduktet endnu mere i kølvandet på finanskrisen. Situationen ser nu ud til at komme sig.
Det tyske handelskammer reviderede for nylig sin prognose opad og forventer nu en eksportstigning på otte procent i år.
På dette tidspunkt opstår nye muligheder for danske virksomheder til at gøre gode forretninger med tyske partnere! Til dette har du brug for en ven, der er yderst fortrolig med tysk kultur og tyske skattelove.
Fordi der også er usikkerheder: De globale økonomiske udsigter for de kommende år er bestemt positive. I denne henseende bør tysk eksport også klare sig godt i en overskuelig fremtid.
Men transportproblemerne, især inden for skibsfart, og flaskehalse for materialer forårsager i øjeblikket betydelige afbrydelser i internationale forsyningskæder.
Der er også bekymring for en yderligere stigning i de globale handelsbarrierer, som allerede blev set i løbet af Corona -krisen. Det er desto vigtigere, at EU griber ind mod eksportrestriktioner fra tredjelande og udvider handelsaftaler for at lette udveksling af varer.
Vi kan støtte dig som en tysk skatterådgivning med speciale i danske kunder i Tyskland!Hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!
Ralph Böttcher
Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0
olga.kress@danrevision.net
marco.ehlert@danrevision.net
ralph.boettcher@danrevision.net
http://www.danrevision-flensburg.net
#danrevision
#etableringityskland
#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: