Der er lidt efterspørgsel efter online supermarkeder i Tyskland

Kære iværksættere i Danmark, tyske kunder tænker anderledes end alle andre. For at få succes på det tyske marked skal du kende visse forbrugeregenskaber, der er unikke for Tyskland. En særegenhed er nu kommet frem gennem en igangværende undersøgelse.

Selv under Corona-krisen var folk i Tyskland stort set loyale over for deres pålidelige supermarkeder og rabatter. Kun en ud af ti forbrugere købte i et online supermarked om foråret. Dette var resultatet af en undersøgelse foretaget af ledelseskonsulentfirmaet Oliver Wyman.

Selv under pandemien var forbrugere i Tyskland betydeligt mere forsigtige end forbrugere i andre europæiske lande, når det gjaldt køb af dagligvarer online. Til sammenligning: I Spanien købte ifølge undersøgelsen 41 procent af forbrugerne i et online supermarked i første kvartal, i Frankrig 40 procent og i England 32 procent. Kun i Østrig (11 procent) og Schweiz (15 procent) var forbrugerne lige så tilbageholdende som i Tyskland.

Ifølge undersøgelsen lægger mange kunder stadig stor vægt på at se produkterne, før de køber, og frygter, at de ikke får den bedste kvalitet, når de handler online. For mange var leveringsomkostningerne også en torn i siden.

Når man vælger deres foretrukne butik, er det ifølge undersøgelsen det vigtigste for folk i Tyskland tilgængeligheden af ​​butikken og valg af produkter. Tilbudets kvalitet og friskhed er også meget vigtig. På den anden side sagde kun 11 procent af de adspurgte, at priserne i butikken var den afgørende faktor for dem.

Og hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!
Ralph Böttcher
Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0
olga.kress@danrevision.net
marco.ehlert@danrevision.net
ralph.boettcher@danrevision.net
https://danrevision-tyskland.dk/
#Velkommen
#danrevision

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: