Der er ingen, der har sagt, at det tyske sprog skulle være nemt…

Den danske lærer Marlene Hastenplug ved Goethe Universitet i Frankfurt am Main skrev en meget læselig artikel om betydningen af ​​fremmedsprogslæring. I “Kristeligt Dagblad” opfordrer hun alle danskere til at gøre en indsats for at lære tysk! Det er en appel, som jeg kun kan godkende. Blandt andet skriver hun:
„Og nok kan vi komme uden om sproget, men hvorfor skulle vi? Tysk er jo et af de europæiske sprog, hvor vi umiddelbart kan genkende og forstå allermest, og vi kan ret nemt lære udtalen. Men grammatikken, sukker mange. Ja, den indeholder flere former end den danske, men som min tysklærer i gymnasiet sagde med et glimt i øjet: Der er ingen, der har sagt, at livet skulle være nemt.
Det kan godt være, at det ikke er hverken målrettet eller moderne at lære et andet sprog end engelsk, men det er helt sikkert berigende og fremmer åbenhed. Og netop i en tid, hvor der er en stærk tendens til, at nationer melder sig ud af fællesskaber, lukker grænser og i det hele taget lukker sig om sig selv, er det så meget vigtigere, at vi indgår venskaber hen over grænserne.“
Læs hele artiklen her:
https://www.kristeligt-dagblad.dk/debat/lektor-mange-danskere-kan-ikke-se-et-behov-laere-tysk-det-er-en-fejl
Og hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!
Ralph Böttcher
Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0olga.kress@danrevision.net
marco.ehlert@danrevision.net
ralph.boettcher@danrevision.net
https://danrevision-tyskland.dk/
#Velkommen
#danrevision
#etableringityskland#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: