Virksomheder kræver omfattende åbninger

Opmærksomhed, kære iværksættere i den tysk-danske varebevægelse! For nu kan det gå meget hurtigt … I betragtning af det faldende antal Coronasager kræver virksomheder i Tyskland omfattende åbninger. Nu skal den samme lov gælde for alle virksomheder, siger medlemmerne af industri- og handelskamrene.
“Hvad økonomien har brug for nu er gennemsigtige, pålidelige og dermed forståelige regler”, står der i et strategipapir fra medlemsvirksomhederne i kamrene for industri og handel (IHK) i Tyskland. I betragtning af det faldende antal nye infektioner og succeserne i vaccinationskampagnen opfordrer de til økonomisk fornuftige og permanente åbninger. De nuværende lukkede butikker og faciliteter skal også have et klart perspektiv for at starte forretningsaktiviteter, siger erklæringen. “Klare landsdækkende aftalte kriterier og regler, selv med en incidensværdi under 100, kunne hjælpe med at undgå konkurrenceforvridning og skabe en bedre ramme for planlægning af sikkerhed,” siger de tyske virksomheder.
Derudover kræver virksomhederne “ligebehandling af ligeværdige”. Risikoen for infektion i detailhandlen er meget lav alt efter oplevelsen af ​​butikker til hverdagens behov. Robert Koch Institut tæller heller ikke detailhandel som et af problemområderne. Alt dette taler “for ligebehandling af resten af ​​detailhandelen – med for det meste betydeligt lavere kundefrekvens – med fødevarehandel“.
Og hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: