Tyskland indfører nye pant-regler

Denne nyhed er af stor betydning for grossister, restauratører og online forsendelse i det tysk-danske grænseområde! Alle bliver snart nødt til at tilpasse sig.

Fra 3. juli 2021 opkræves et depositum på betydeligt mere drikkevareemballage i Tyskland. Næsten alle engangsplastikflasker og drikkevaredåser, hvor der opkræves et depositum på 25 cent hver, påvirkes derefter. Fra dette tidspunkt er der også et depositum for ikke-kulsyreholdig frugtsaft og alkoholholdige blandede drikkevarer. De sidestilles med kulsyreholdige frugtspritzere eller øl, som der tidligere var behov for et depositum for. Fra begyndelsen af 2024 spiller indholdet ikke længere en rolle: Derefter gælder depositumet for mælk og mejeriprodukter, der tilbydes i engangsflasker og drikkevaredåser.

Onlinemarkedspladser og såkaldte udbydelsestjenesteudbydere bliver i fremtiden nødt til at kontrollere, at producenterne af pakkede varer er anført på deres platform i “Central Packaging Register”, og at de deltager i et dobbelt system. Dette gælder især for importeret emballage.

Og hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: