Tyske bilproducenter er ved at indhente

I lang tid blev det antaget, at tyske bilproducenter havde forsovet udviklingen af ​​e-mobilitet. Men med starten af ​​International Automobile Industry Exhibition i Shanghai er det nu klart, at de er kommet ind.

Mens resten af ​​verden kæmper med Corona-krisen, var de store tyske bilproducenter optimistiske med hensyn til udsigterne til verdens største bilmarked. Den gode forretning i Kina tillod tyske bilproducenter at komme bedre igennem krisen end producenter fra andre lande sidste år.

Som en undersøgelse fra konsulentfirmaet EY viste, klarede Daimler, Volkswagen og BMW sig i gennemsnit betydeligt bedre end store producenter fra andre nationer med et fald i salget på ti procent, et fald i salget på 14 procent og et fald i driftsresultatet på 26 procent analyse.

For fem år siden troede Europa stadig, at udviklingen af ​​elektriske køretøjer ikke var realistisk. Men nu var vendingen hurtigere for virksomheder fra Tyskland end for dem fra USA eller endda Japan og Sydkorea, synes experter.

Og disse fremtidsorienterede virksomheder har brug for tjenester, know-how og forsyninger fra innovative virksomheder fra udlandet – for eksempel fra Danmark!

Og hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: