Tyske virksomheder ser behov for videreuddannelse i digitale emner

Mellemstore virksomheder i Tyskland, der ofte er handelspartnere for danske virksomheder, sparer på at uddanne deres medarbejdere i Corona-året. Hvert andet firma har endda reduceret sine udgifter til videreuddannelse til nul.Dette er resultatet af en undersøgelse foretaget af KfW-udviklingsbanken.

Svar fra godt 2.800 virksomheder blev evalueret til undersøgelsen. Fra KfWs synspunkt er årsagerne til denne udvikling klare: for mange af de 3,8 millioner små og mellemstore virksomheder i Tyskland var det primære fokus sidste år at sikre deres levebrød. I denne situation manglede der penge, tid og planlægningssikkerhed til videreuddannelse, især da medarbejderne tager den viden, de har tilegnet sig, i tilfælde af opsigelse.

Ifølge undersøgelsen anser virksomhederne deres behov for videreuddannelse for at være konstant på længere sigt. På et område er behovet endda steget kraftigt: for digitale færdigheder. Næsten halvdelen af ​​de mellemstore virksomheder (46 procent) sagde, at de havde mellemstore eller store behov her. Det er mere end for professionelle færdigheder (44 procent), men også mere end for noget andet emne som personlige eller sociale færdigheder.

Og hvis du kan bruge hjælp, så kan du gerne kontakte mig: Din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme! Din genvej til det tyske marked!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: