Godt nyt for danske eksportvirksomheder: Højeste vækst i næsten 50 år

Den Internationale Valutafond (IMF) venter, at verdensøkonomien vil vokse med 6,0 pct. i 2021. Prognosen er godt nyt for danske eksportvirksomheder!
Valutafonden opjusterer vækstforventningerne til verdensøkonomien til 6,0 pct. i 2021 mod tidligere 5,2 pct.
„Der skrues op for væksten i verdensøkonomien, og det er gode nyheder for dansk eksport. Genåbninger og udrulning af vacciner giver øget optimisme“, siger Allan Sørensen, cheføkonom i Dansk Industri (DI). “Coronakrisen har sendt verdensøkonomien ud på en gevaldig rutsjetur. Sidste år oplevede vi den største nedtur siden Anden verdenskrig. I år kan vi få den højeste vækst i næsten 50 år.“
IMF skønner en vækst i USA på 6,4 procent i 2021, tilbage i oktober skønnede de en vækst på 3,1 procent i 2021. Derimod har de sænket forventningerne til vækst i eurozonen fra 5,2 til 4,4 procent i 2021. I Europa er flere lande stadig ramt af høje smittetal, restriktioner og langsom udrulning af vacciner. Mange europæiske lande var blandt de hårdest ramte i 2020, og væksten i 2021 vil ikke være høj nok til at indhente det tabte. Ifølge IMF vil dansk økonomi vokse med 2,8 procent i 2021 og 2,9 procent i 2022. I oktober lød vurderingen på 3,5 og 1,7 procent.
Og hvis du kan bruge hjælp, så kan du gerne kontakte mig: Din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme! Din genvej til det tyske marked!
Ralph Böttcher
Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0
olga.kress@danrevision.net
marco.ehlert@danrevision.net
ralph.boettcher@danrevision.net
https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen
#danrevision
#etableringityskland
#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: