Tyskerne har penge i den høje kant

Tysklands borgere oplagrede enorme summer i Corona-krisen. Ifølge tal fra Bundesbank steg private husholdningers bankindskud med 182 mia. Euro til 1,73 billioner euro fra januar 2020 til januar 2021 ifølge statistikkerne i månedsrapporten fra marts.

Det München-baserede Ifo Institute estimerer “overskydende besparelser” i 2020 i sin seneste økonomiske prognose til 100 milliarder euro – og antager, at dette beløb vil stige igen i første kvartal.

Billedet ligner kredit: “Forbrugerkredit er faldet, og kassekreditter er faldet kraftigt,” siger Gros. “Overtrækningsfaciliteter blev næppe brugt.” Efter GVB-chefens opfattelse vil dette fortsætte “fordi folk er ekstremt urolige”.

Dette er gode forudsætninger for fremtidige ventures af danske virksomhedsejere på det tyske marked!

Og hvis du har brug for en god ven, der hjælper dig i Tyskland, så kan du også meget gerne kontakte mig – din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

www.danrevision-flensburg.net

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: