Bedre infrastruktur til den tysk-danske grænse

På sin generalforsamling satte udvalget for udvikling af Sønderjylland “Udviklingsråd Sønderjylland” (URS) kursen for en mere effektiv organisation. Udvalget, ledet af direktøren for mælkeforarbejdningsvirksomheden “Naturmælk” i Broderup, Leif Friis Jørgensen, ønsker at fremlægge overbevisende argumenter for bedre infrastruktur nær den tysk-danske grænse, især mod national politik.
“Vi har en fornemmelse af, at statspolitikken fortsat fokuserer for meget på hovedstaden og ikke forstår, hvor vigtige transportforbindelserne gennem Sønderjylland er”, meddelte URS i anledning af den nye infrastrukturplan, der forventes siden regeringsskiftet i Danmark. Især ville folketingmedlemmerne fra Syddanmark være mere involveret i Sønderjyllands bekymringer. URS-formanden rapporterer, at Sønderjylland fortsat støtter planerne for en anden nord-syd motorvej i Jylland, som skal strække sig sydpå mindst så langt som Haderslev-området.
URS gentager også kravet om endelig at anlægge et andet jernbanespor mellem Tinglev og Padborg. Det er uansvarligt ikke at fjerne denne flaskehals som den eneste flaskehals på jernbanen mellem Italien og Sverige. Hver lille ulykke blokerer jernbaneforbindelserne i Skandinavien. Den stadig utilstrækkelige A 11-vejforbindelse langs vestkysten bør ikke glemmes som en del af Nordslesvigs funktion som port til Danmark.
Og hvis du kan bruge hjælp, så kan du gerne kontakte mig: Din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme! Din genvej til det tyske marked!
Ralph Böttcher
Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0
olga.kress@danrevision.net
marco.ehlert@danrevision.net
ralph.boettcher@danrevision.net
https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen
#danrevision
#etableringityskland
#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: