Tyske virksomheder sparer 50 milliarder euro på forretningsrejser

Verband Deutsches Reisemanagement(VDR) vurderer, at tyske virksomheder på grund af koronapandemien i alt brugte op til 50 milliarder euro mindre på forretningsrejser i 2020 end i 2019.
Det ville være et fald på op til 90 procent. Estimaterne er baseret på månedlige undersøgelser blandt de 560 medlemsvirksomheder. Nogle store virksomheder sparede hundreder af millioner af euro på forretningsrejser sidste år. Foreningen antager, at udgifterne også vil være langt under niveauet før Corona i de kommende år.
For eksempel brugte lægemiddel- og landbrugskoncernen Bayer 266 millioner euro mindre på forretningsrejser sidste år – et fald på 70 procent. Det kemiske selskab BASF reducerede rejseudgifterne med omkring 200 millioner euro.
Billeverandøren Continental reducerede sine udgifter med 70 procent. Det Hannover-baserede firma udvider i øjeblikket ikke udløbende ”Bahn-Cards”. Andre virksomheder gør tilsyneladende en lignende ting: Ifølge statistikker faldt antallet af ”Bahn-Cards” med syv procent sidste år.Og hvis du kan bruge hjælp, så kan du gerne kontakte mig: Din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme! Din genvej til det tyske marked!
Ralph Böttcher
Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0
olga.kress@danrevision.net
marco.ehlert@danrevision.net
ralph.boettcher@danrevision.net
https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen
#danrevision
#etableringityskland
#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: