Tysklands IT er kun moderat udviklet

Her kan du læse en besked, der kan være af særlig interesse for grænseoverskridende virksomheder: Ifølge en ny undersøgelse er Tysklands virksomheder godt positioneret til mange fremtidige teknologier.
Når det kommer til informationsteknologi, har de dog noget at indhente, som analysen viser, der blev offentliggjort i sidste uge fra Fraunhofer Institute for Innovation and Systems Research (ISI). Til analysen blev patenter, videnskabelige publikationer og varemærkeansøgninger evalueret.
I henhold til dette er Tyskland i en særlig god position, når det kommer til køretøjsrelaterede teknologier, for eksempel hybridbiler med forbrændings- og elmotorer, batteriteknologi, letvægtskonstruktion eller autonom kørsel. Produktionsteknologier, miljø- og klimabeskyttelse samt medicinske teknologier er også blandt styrkerne.
I modsætning hertil ser undersøgelsen et behov for at indhente informationsteknologi som grundlaget for digitalisering. Tysklands teknologiske kompetencer er kun moderat udviklet her. Informationsteknologier er allerede vigtige for andre grene af økonomien såsom motorkøretøjer, maskinteknik eller kemi, og deres betydning vil fortsat vokse. Målet skal være at blive internationalt konkurrencedygtige, især inden for anvendelse af informationsteknologi, lydet det fra analysen.
Hvor der på den ene side er behov for at indhente tyske virksomheder, vokser på den anden side mulighederne og potentialet for danske it-virksomheder, der ønsker at blive aktive ud over landsgrænsen!
Og hvis du kan bruge hjælp, så kan du gerne kontakte mig: Din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme! Din genvej til det tyske marked!
Ralph Böttcher
Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0
olga.kress@danrevision.net
marco.ehlert@danrevision.net
ralph.boettcher@danrevision.net
https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen
#danrevision
#etableringityskland
#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: