Appetitten til økologiske varer øges i Tyskland

En større bevidsthed om sundhed, regionalitet og bæredygtighed drev appetitten i Tyskland til økologisk mad i Corona-krisen. “Bund Ökologische Lebensmittelwirtschaft” (BÖLW) har nu bekræftet denne tendens på en pressekonference for åbningen af verdens største økologiske fødevaremesse Biofach. Industrien har registreret en opadgående tendens i årevis, som ifølge BÖLW er fortsat selv under Corona-krisen – og som kaldes “Bio” på tysk.

På grund af coronapandemien organiseredes messen Biofach og den parallelle naturlige kosmetikmesse Vivaness eksklusivt digitalt i år. 1.400 udstillere fra mere end 80 lande præsenterede sig selv og deres produkter på det tre-dages branchemøde på online-platformen.

Økologiske detailhandlere havde sidste år fordel af det faktum, at mange mennesker i Tyskland lavede mad mere på grund af de lukkede restauranter – og ifølge Bundesverband Naturkost Naturwaren (BNN) tillagde fødevarens oprindelse mere betydning. Ifølge BNN-fremskrivninger var den økologiske detailhandel i stand til at øge sit salg med omkring 16 procent til mere end fire milliarder euro.

Danmark er et naboland til Tyskland. Og det er derfor, denne regionale økologiske “Bio”-tendens giver et stort potentiale for grænseoverskridende succes i den økologiske forretning!

Og hvis du kan bruge hjælp, så kan du gerne kontakte mig: Din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme! Din genvej til det tyske marked!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen

#danrevision

#etableringityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (291 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: