Ny fond for danske eksportprojekter

For at genstarte dansk eksport åbner en ny fond med 30 mio. kroner, som støtter danske virksomheders grønne eksportprojekter!

Danske virksomheder i alliancer på mindst to virksomheder kan søge midler fra fonden til grønne projekter, som fremmer grøn energi, vand, miljø, fødevarer eller ressourceeffektivitet.

Fonden af EKF Danmarks Eksportkredit er åben nu, og første ansøgningsrunde slutter den 5. februar 2021!

Fonden stiller i første omgang 30 millioner kr. til rådighed til projekter, som endnu mangler at finde den endelige form og struktur for at kunne gennemføres. Det kan være projekter, hvor kunden er identificeret, men hvor der er behov for mere forarbejde, inden kontrakten kan komme i hus. Fonden støtter f.eks. forstudier, demonstration, juridisk rådgivning og interessevaretagelse.

Fonden kan medfinansiere virksomhedernes projektmodning med 70 procent og dermed bringe flere eksportprojekter frem til gennemførelse.

Læs mere om den nye projektmodningsfond www.ekf.dk/markedsmodning

Og hvis du kan bruge hjælp, så kan du gerne kontakte mig: Din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme! Din genvej til det tyske marked!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: