Fiskeri på tværs af grænser skal fortsættes!

Fiskeristyrelsen har netop udstedt tilladelse til, at 42 dansk indregistrerede fiskerfartøjer kan udøve erhvervsmæssigt fiskeri efter fladfisk i tysk farvand i Østersøen.

Der er indgået aftale med Tyskland om adgang for erhvervsmæssigt fiskeri af anden fladfisk end rødspætte foretaget af dansk indregistrerede fiskerfartøjer i tysk farvand i Østersøen i ICES område 22 og 24 i en afstand af 3-12 sømil til den tyske basislinje.

Storbritanniens udtræden af EU kommer til at have betydning for fiskeriet i bl.a. Nordsøen og Skagerrak i 2021.

På samme tid kommer Storbritanniens udtræden af EU til at have betydning for fiskeriet i bl.a. Nordsøen og Skagerrak i 2021. I tilfælde af et hårdt Brexit vil danske fiskere ikke havde adgang til at fiske i britisk farvand fra 1. januar 2021.

Jeg er stadig overbevist om, at vi alle kun får gavn, når vi arbejder sammen på en venlig og partnerskabsbaseret måde på tværs af grænser. Dette er den eneste måde at drive forretning i Danmark og Tyskland på.

Og hvis du har brug for hjælp, så kan du gerne kontakte mig: Din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme! Din genvej til det tyske marked!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: