Nedlukningen skal hurtigt ophæves efter inddæmning af smitten

De omfattende restriktioner, som nu indføres i Nordjylland, er dybt alvorlige for alle virksomheder.

For at reducere smitteudviklingen i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Jammerbugt, Vesthimmerland, Thisted og Læsø kommuner, hvor en del borgere er smittet med mink-virus-varianter, iværksættes en række lokale restriktioner og tiltag i de pågældende kommuner. Blandt andet opfordres private og offentlige arbejdspladser til at hjemsende alle ansatte, der ikke varetager kritiske funktioner.

Det er vigtigt at sætte målrettet ind for at bekæmpe det dybt alvorlige lokale smitteudbrud og hurtigt få kontrol om situationen, hvis sundhedsmyndighederne vurderer, der er behov for så drastiske skridt. Men nu gælder det også om at sikre den fornødne hjælp til alle berørte borgere og virksomheder, fastlår Dansk Industri (DI). 

”Restriktionerne i Nordjylland er historisk omfattende, og der er ingen tvivl om, at mange borgere og virksomheder nu bliver særligt hårdt ramt i kampen mod corona”, siger adm. direktør Lars Sandahl Sørensen, DI. ” Rigtig mange virksomheder og arbejdspladser vil blive voldsomt påvirket, og de yder nu et stort offer af hensyn til resten af samfundet. Det er vigtigt, at politikerne er klar med effektiv og tilstrækkelig hjælp, så de nordjyske virksomheder står lige så stærkt på den anden side af denne krise.”

Jo hurtigere man tester, jo hurtigere kan man ophæve nedlukningen! En af Danmarks største styrker som eksportnation også til Tyskland er det høje kvalitet, produktsikkerhed og kontrol. Inddæmningen af smitten i Nordjylland skal klart kommunikeres til kunder og samarbejdspartnere over hele verden.

Og hvis du kan bruge hjælp, så kan du gerne kontakte mig: Din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme! Din genvej til det tyske marked!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: