Skattetryk i Tyskland på 41,7 procent

Nye tal fra EU’s statistiske kontor Eurostat viser, at skattetrykket i EU i 2019 i gennemsnit var stort set uændret på 41,1 procent.

Skattetrykket varierede fra 22,7 procent i Irland til 47,4 procent i Frankrig, når det opgøres som samlet skattebetaling i procent af bruttonationalproduktet (BNP). 

Tyskland ligger med 41,7 procent knapt over det gennemsnitlige EU-tal.

Med 46,9 procent ligger Danmark på en knapt så flatterende andenplads i skattetryk.

Set over en længere årrække er skattestrukturen og den samlede beskatning blevet harmoniseret en hel del blandt EU-landene, i takt med at flere tidligere lavskattelande har fået mere udbyggede velfærdsstater. Brancheforeningen Dansk Industri (DI) forventer, at der i tabellen for 2020 vil ske store ændringer i de forskellige EU-landes skattetryk, fordi coronakrisen rammer landenes BNP så forskelligt i år.

Vi kan hjælpe dig med din skattetryk i Tyskland! Du kan gerne kontakte mig: Din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme! Din genvej til det tyske marked!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: