Her kan du lære Erhvervstysk

Når du samarbejder med tyskere, kan du komme langt med engelsk. Men du er altid mere succesrig på tysk. Dansk-Tysk Handelskammer inviterer derfor til et kursusforløb med Friederike Krause, som er lektor i interkulturel kommunikation og lingvistik på Københavns Universitet.

Kurset er målrettet dem, der vil forbedre deres tyske færdigheder i en erhvervsmæssig sammenhæng. Du øver at tale og skrive, samt at udbygge dit ordforråd. Det er et krav, at du taler tysk på et let øvet niveau, da kurset ikke er et grammatikforløb, men handler om at gøre dig mere flydende i tysk.

Kursusforløbet består af ti moduler, som kan bookes enkeltvist eller som pakke. Deltagerantallet er begrænset til 15 deltagere pr. modul. Modulerne er en kombination af oplæg og øvelser.

Læs alt om kursus her:

https://www.handelskammer.dk/da/events/kursus-erhvervstysk

Og hvis du kan bruge mere hjælp, så kan du gerne kontakte mig: Din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme! Din genvej til det tyske marked!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: