Corona-omkostninger for skatterådgivere refunderes!

I begyndelsen af sidste uge meddelte det tyske økonomiministerium, at der siden juli kun er udbetalt en procent af de planlagte midler til Corona-støtten på 24,6 milliarder euro!
Hvorfor er der ikke adgang til disse vigtige fonde meget mere omfattende? Hvorfor er der så få ansøgninger?
Med brostøtten støtter Tysklands føderale regering hovedsageligt små og mellemstore virksomheder og selvstændige, der har lidt betydelige salgstab som følge af Corona-krisen. Betalingerne er forskudt i forhold til året før, afhængigt af salgstabet i månederne april til maj. Faste driftsomkostninger såsom kommerciel husleje, leasingafdrag og lån på op til 150.000 euro i tre måneder refunderes.
Som et resultat af erfaring med misburg af nødhjælp har Tysklands økonomiministerium nu defineret strenge krav til godkendelse af disse penge.
Derudover kan ansøgninger kun indsendes gennem skatterådgivere og revisorer og for nylig også gennem advokater. Dette betyder yderligere omkostninger for ansøgeren. Det skræmmer nogle.
Men du skal vide: Op til 80 % af disse gebyrer er berettigede til støtte og vil blive refunderet!
Og hvis du kan bruge hjælp, så kan du gerne kontakte mig: Din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme! Din genvej til det tyske marked!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: