„Forum for genstart“ vil hjælpe dansk eksport i coronakrisen

Det er da en god nyhed!
Den danske regering har idag nedsat et ”Forum for genstart af dansk eksport”, der skal hjælpe danske berørte virksomheder igennem corona-krisen.
Eksporten har stor betydning for dansk økonomi, og corona-krisen påvirker i øjeblikket de danske eksportvirksomheders forretningsmuligheder. COVID-19 skaber både udfordringer og nye muligheder for danske virksomheder, og derfor ønsker regeringen, sammen med dansk erhvervsliv, at afdække mulige tiltag og initiativer, der kan hjælpe danske eksportvirksomheder. I den forbindelse nedsætter regeringen Forum for genstart af dansk eksport og otte genstartsteams, der skal bidrage med input fra forskellige brancher.
Erhvervsminister Simon Kollerup siger: ”Jeg ser frem til i samarbejde med de berørte erhverv at skabe de bedste forudsætninger for at danske eksportvirksomheder fortsat står stærkt på det globale marked.”
Forum for genstart af dansk eksport består af ledere fra erhvervslivet og fagbevægelsen og skal bl.a. udpege, hvor udfordringer for eksporten kræver handling og hvilke tiltag, der kan gøre mest gavn i forhold til at understøtte danske eksporterhverv gennem COVID-19-krisen.
Her kan du læse mere om initiativet:
https://um.dk/da/nyheder-fra-udenrigsministeriet/newsdisplaypage/?newsID=AA1E55AD-04DD-45FA-819B-2340E38C3F45

Og hvis du kan bruge hjælp, så kan du gerne kontakte mig: Din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme! Din genvej til det tyske marked!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: