Corona-hjælp: Tilknyttede virksomheder kan ikke indsende ansøgning 

Hvem får Corona-hjælp fra den tyske regering?
EU-definitionen bestemmer, hvilke virksomheder der anses for at være tilknyttede virksomheder. Sådanne virksomheder kan kun indsende én ansøgning til alle tilknyttede virksomheder. I overensstemmelse hermed kan du kun ansøge om brobygningshjælp op til i alt 150.000 euro i tre måneder. Tilknyttede virksomheder inkluderer flere datterselskaber og deres moderselskab; her kan kun det dominerende selskab ansøge om hjælp.
Flere virksomheder, der tilhører den samme fysiske person, er også tilknyttede virksomheder, forudsat at de helt eller delvis er aktive på det samme marked eller på nabolande markeder.
Hvis en entreprenør for eksempel ejer flere juridisk uafhængige restauranter, er disse tilknyttede virksomheder, og ejeren kan kun ansøge om bistand til sine restauranter (med deres egen juridiske personlighed) op til et beløb på 150.000 euro i tre måneder.
For tilknyttede virksomheder tages de ansatte i de enkelte virksomheder sammen. Faste omkostninger betragtes som kumulativt for tilknyttede virksomheder. Betalinger inden for en gruppe af virksomheder er udtrykkeligt ikke støtteberettigede. Faste virksomheder eller filialer af det samme selskab anses ikke for at være en juridisk uafhængig enhed.

Og hvis du kan bruge hjælp, så kan du gerne kontakte mig: Din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme! Din genvej til det tyske marked!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: