Tyske virksomheder er konservative med møder

Hos Danmarks største samhandelspartner Tyskland åbner industri og erhverv langsomt op igen, men stadig med store dele af arbejdsstyrken i hjemmearbejde. 7,3 mio. arbejdstagere (ca. 21,7 % af arbejdsstyrken) er ifølge Danmarks udenrigsministeriet på lønkompensation (Kurzarbeit). Detailsektoren og gastronomi er i gang, dog uden sammenligning til tidligere måneders og års omsætning. Kun fødevaredetailhandelen, medieforbrug og e-handel er positivt påvirket af coronakrisen.
Tyske erhvervsvirksomheder er relativt konservative i forhold til mødeaktivitet, og særligt større virksomheder har restriktive politikker. Ifølge en rundspørge gennemført af forbundet for tyske forretningsrejser tager 66% af virksomhederne ”nødvendige” møder, hvor kun 1% ingen politik har og dermed tager alle møder som før krisen. De samme tal gør sig gældende for virksomhedsrejser: 76% af virksomhederne tillader ”nødvendige” rejser og kun 1% tillader alle slags rejser. De tyske messearrangører afholder nogle fysiske messer igen fra oktober med skrappe retningslinjer.

Hvis du kan bruge hjælp, så kan du gerne kontakte mig: Din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme! Din genvej til det tyske marked!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: