Alligevel er der nye chancer…

Den samlede danske eksport til Tyskland beløb sig i 2019 til 155,7 mia. kr. Det gør Tyskland til Danmarks anden største eksportmarked.

Selvom COVID-19 har sat de globale eksportmarkeder under et historisk pres, så har krisen også medført muligheder for virksomheder med eksportambitioner.
Selvom Dansk Erhverv forudsiger et rædselsår for dansk eksport i 2020 med et fald på 10-15 %, svarende til 175 mia. kr. og selvom eksportprognoserne på overfladen kan virke umådeligt dystre, så rummer krisen også en række udviklingsmuligheder.

Virksomhederne skal revurdere og optimere deres indsats og strategi nu.

Ifølge direktør i Deutsch-Dänische Handelskammer, Reiner Perua, kan danske virksomheder se frem til en øget efterspørgsel fra tyske virksomheder – hvis de danske virksomheder er klar til opgaven: „Vi vil opleve en re-engineering af værdikæder og hele globaliseringen. Lagre vil blive større, og man vil sætte pris på, at flere leverandører er tæt på. Det giver danske virksomheder nye chancer i Tyskland, hvor man er blevet alt for afhængig af Asien“, siger Reiner Perua.

Hvis du kan bruge hjælp, så kan du gerne kontakte mig: Din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme! Din genvej til det tyske marked!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (300 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: