Fejl kan koste danske virksomheder dyrt

Et par dage blev jeg spurgt, om jeg ville være villig til at holde et interview til “Flensborg Avis”. Nu er interviewet online, du kan læse eller købe det her:
https://www.fla.de/wp/dailys/krisestoette-fejl-kan-koste-danske-virksomheder-dyrt/
I interviewet fortæller jeg om mine erfaringer, da jeg  i 2007 blev idømt fængsel og bøde for at have givet forkerte oplysninger ved ansøgning om støtte til en række selskaber.
I forbindelse med Corona-hjælp synes jeg, at særligt danske virksomheder med tyske datterselskaber er meget udsatte for straf, fordi de ofte teknisk kører med et underskud i deres tyske virksomhed og dermed ofte søger efter Corona-hjælp.
Men hvis oplysningerne i ansøgningen ikke er korrekte, risikerer man at blive anklaget for bedrageri efter den tyske straffelovs paragraf 264.
Hvis du kan bruge hjælp med det tyske system, så kan du gerne kontakte mig: Din dansker i Tyskland! Din skatterådgiver med hjertevarme! Din genvej til det tyske marked!

Ralph Böttcher

Døgntelefon: 0049 4608 89 299 0

olga.kress@danrevision.net

marco.ehlert@danrevision.net

ralph.boettcher@danrevision.net

https://danrevision-tyskland.dk/#Velkommen

#danrevision

#etableringityskland

#revisorityskland

Foto: Screenshot Flensborg Avis

About Til Tyskland på et sprog, du forstår (307 Articles)
Vi oversætter både tyske gloser og fagtermer til hverdagsdansk : +49 4608 89299 – 0 Din genvej til det tyske marked Ikke så tyske, at det gør noget En tysk revisor er muligvis det mest kedelige og regelrette, en dansker kan komme i tanke om. Ordnung muss sein i lange baner. Vi er heldigvis ikke så tyske, at det gør noget – men vi har dog orden i sagerne. Vi er tyskere, men vi taler dansk, og vi har en let og humoristisk tilgang til arbejdet. Vi har styr på det tyske marked og kan hjælpe dig med alt fra tyske skatteregler til handel med fast ejendom.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: